Prijava
 
Vzemite dnevno dozo naravnega vitamina C!

Acerola uspeva v tropskem podnebju in vsebuje največ naravnega vitamina C izmed vseh rastlin na Zemlji. Za izdelavo hafesan Acerola + Vitamin C kapsul, uporabljamo samo naravni vitamin C.

Za razliko od sintetično pridobljenega vitamina C, vsebuje Acerola, poleg omenjena vitamina, številne druge sestavine: provitamin A, vitamina B1 in B2, železo, beljakovine, niacin, fosfor ter kalcij. Smatra se, da je naravni vitamin C, dvakrat bolj učinkovit v primerjavi s sintetično pridelano askorbinsko kislino Zaradi svoje edinstvene, naravne sestave krepi antioksidativno delovanje saj ščiti celice pred delovanjem prostih radikalov. Acerolo lahko uživajo tudi osebe, ki so alergične na citruse.

Vitamin C ima v človeškem organizmu številne pomembne funkcije: izboljšuje absorpcijo železa, krepi imunski sistem, ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje dlesni, kože, hrustanca in kosti. Poleg tega pa je prisoten še v številnih drugih pomembnih procesih.

Pomembno je, da telo redno oskrbujemo z vitaminom C, saj ga organizem sam ne more proizvajati. Poleg tega, ga tudi ne more skladiščiti, zato ga je potrebno vnašati dnevno.

Povečane potrebe po vitaminu C imajo predvsem: kadilci, nosečnice, doječe matere ter ljudje, ki so izpostavljeni stresu. V zimskem času se potrebe po vitaminu C še dodatno povečajo. Številna zdravila kot so: kontracepcijske tablete, acetilsalicilna kislina, določeni anestetiki, vplivajo na povišano potrebo organizma po vitaminu C.

Zagotovite si dnevno dozo naravnega vitamina C s hafesan Acerola + Vitamin C kapsulami.

Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

hafesan – za vaše zdravje!

hafesan Acerola + Vitamin C kapsule, 60 dnevna embalaža. Na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah in Sanolaborju.


Acerola + Vitamin C kapsule

priporočena maloprodajna cena: 15,90 EUR

Natisni podrobnostio izdelkuStranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

© 2008 hafesan GmbH